PROEF

de boerennatuur

Bij ons is er volop gelegenheid om de boerennatuur te proeven. Zo kunt u op boerderij StadsZicht terecht in ons boerderijwinkeltje voor heerlijke Red de Rijke Weide kaas, natuurvlees van onze eigen runderen, verse groenten van De Warmoezerij en eieren uit het kippenhok. 

Verder is er de mogelijkheid om zelf lekker in de natuur te vertoeven en te oogsten van uw eigen moes-of smultuin. Of pluk uw eigen biologische bos snijbloemen van Bloementuin Zwolle!

Kom eens langs op boerderij StadsZicht en proef de boerennatuur... 

Of kijk online verder en bestel onze biologische producten die we graag bij jou thuis komen afleveren!

Boerderijwinkel(tje)

Waar vroeger de kippen vrolijk rondliepen en hun eieren konden leggen is het oude kippenhok nu omgetoverd tot boerderij winkeltje. Hier kunt u terecht voor heerlijke biologische kaas, rundvlees (van gehakt tot biefstuk), groenten van De Warmoezerij) en verse eieren. Ook kunt u terecht voor allerlei informatie over Boerderij StadsZicht en horen wij graag uw ideeën of opmerkingen. Het winkeltje bevind zich op het achtererf.


Streekwinkel

Samen met onze hulpboeren wordt boerderij StadsZicht opgeknapt. Veel moet er nog gebeuren aan het woonhuis, de stal en de bijbehorende schuren. Daarom is ons tijdelijke winkeltje ondergebracht in het voormalige kippenhok. Als de stal is opgeknapt gaat het winkeltje daar naartoe verhuizen en wordt het een echte streekwinkel. Een groter assortiment en meer gelegenheid om te proeven van de rijke boerennatuur.          

Nee hoor, u koopt verfijnde porties rechtstreeks van Boer PelleBoer én dat is goed voor uw portemonnee! We maken ook geen onnodige transport/verzendkosten want we komen het zelf bij u afleveren.. Zo koopt u goed vlees, op een eerlijke manier tegen een eerlijke prijs!

Kom eens gezellig langs en zie hoe we bij De Warmoezerij terug gaan naar de oorsprong; met zorg voor mens, dier en natuur. Je bent van harte welkom op de natuurboederij om zelf met eigen ogen te zien en te beleven. Zo blijft het niet alleen bij een verhaal...

Naast dat u de kaas via onze webshop kunt bestellen is deze o.a ook verkrijgbaar bij boerderij PolderZicht, boerderij StadsZicht of kijk voor alle verkooppunten op www.redderijkeweide.nl/kaart

Uw biologische boer natuurlijk dichtbij!